Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia is uw specialist op het gebied van professioneel webdesign.

Consultancy: advies op maat

Uw website is uw visitekaartje naar uw klanten en leveranciers. Het is één van de middelen die u inzet voor uw communicatie met uw omgeving. Uw website heeft een centrale plaats in uw communicatiestrategie. U dient daarom vooraf goed na te denken over het doel dat u wilt bereiken met uw website.

Ook is het belangrijk dat u zich richt op uw doelgroep. Hoe ziet uw doelgroep eruit? Wat leest uw doelgroep? Welke informatie willen zij lezen en wat wilt u uw doelgroep duidelijk maken? Het zijn allemaal vragen die u, voordat u aan de slag gaat met uw website, wilt beantwoorden. Als u goed weet wat u wilt bereiken met uw website en uw website past naadloos in de rest van uw communicatiestrategie, dan beleeft u het meeste plezier aan uw site. Het bereikt uw doelen en genereert meer business.

Om u te helpen uw website een plaats te geven in uw bestaande communicatiestrategie vindt u in Acadia een partner die gespecialiseerd is in communicatieadvies over digitale media en internetcommunicatie. Deze partner ondersteunt u met het bepalen van uw communicatiedoelstellingen, uw doelgroepen en de wijze van communicatie voor uw website. Tevens adviseert Acadia u over een functionele opzet en informatiestructuur van de website. Het resultaat: een doordacht plan over de communicatie en een functionele opzet van uw website. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van uw doelen en uw strategie, waardoor het resultaat achteraf nooit tegenvalt.

Adviesdiensten van Acadia:

  • analyse en advies.
  • inventarisatie en onderzoek.
  • websitestructuur en functioneel ontwerp.
  • zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • inventarisatie interne hardware infrastructuur.

Wilt u ook advies?

Heeft u ook advies nodig? Neem dan contact op met Acadia uit Dordrecht! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@acadia.nl of door te bellen naar 078 – 622 98 99.

 

 

 

Gerealiseerde projecten