Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Acadia levert geen standaard oplossingen. Acadia levert alleen maatwerk!

Betrouwbare hosting

Voor professionele hosting op maat moet u bij Acadia zijn. Wij leveren u hosting via een redundant netwerk in een hypermodern datacentrum in Amsterdam. U kiest dus voor betrouwbare hosting.

Bij ons kunt u kiezen voor Linux hosting of Windows hosting. Wij selecteren voor u de hosting die perfect bij uw eisen en wensen aansluit.

Naast de hosting van uw website kunnen wij ook de domeinregistratie voor u verzorgen, zoals een .nl-domeinnaam of een .com-domeinnaam. Als u hier meer informatie over wilt, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Linux hostingpakketten

Maakt u gebruik van statische HTML pagina's, CGI, Perl, Frontpage, PHP en/of MySQL? Kies dan voor Linux hosting! Bij ieder pakket krijgt u een unieke persoonlijke service, waar Acadia bekend om staat.

We bieden complete Linux hostingpakketten, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker uit de voeten kan. Elk hostingpakket wordt standaard geleverd met een Plesk grafische webinterface, waarmee u op een gemakkelijke en snelle manier de instellingen van uw hostingpakket kunt beheren.

Windows hostingpakketten

Op verzoek kunnen wij ook Windows hostingpakketten aanbieden. Deze zijn geschikt voor het gebruik van Microsoft ASP, ASP.NET, Microsoft Access en/of Microsoft SQL databases.

 

 

 

Gerealiseerde projecten