Standaard software

Acadia levert alle mogelijke software, zowel standaard software als bijvoorbeeld Microsoft Small Business Server, Sophos Anti-Virus en MDaemon.

Acadia is officieel Sophos Antivirus dealer

Één van de bekendste Sophos producten is Sophos Anti-Virus. Sophos Anti-Virus is één van de beste professionele antivirus pakketten. Het is uitermate geschikt voor grote bedrijfsnetwerken, maar kan ook probleemloos toegepast worden in kleinere netwerken.

Meer informatie over Sophos Antivirus leest u op onze speciale Sophos pagina.

Acadia is MDaemon leverancier

Bij diverse van onze relaties beheersen wij de e-mailstromen door middel van MDaemon. De e-mailserver MDaemon regelt het e-mailverkeer van miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De nieuwste versie voorziet software van beveiliging op enterprise-niveau voor een prijs die zelfs voor kleine bedrijven betaalbaar is. MDaemon bevat nog meer handige krachtige opties voor zowel grote organisaties als het kantoor thuis.

Daarnaast introduceert Portland Outlook Connector for MDaemon, de nieuwe plug-in, die zorgt voor naadloze communicatie met Microsoft Outlook. De nieuwe opties zorgen voor een nóg vloeiender e-mailverkeer. Zo is de antivirus-scanning verder verbeterd, zijn er DomainKeys toegevoegd voor bescherming tegen e-mailfraude en zijn er nog uitgebreidere tools voor het op inhoud filteren van spam. MDaemon 8 is het bewijs dat zeer gebruiksvriendelijke, complete, eersteklas e-mailtechnologie niet duur hoeft te zijn.

Wilt u meer weten over MDaemon toepassingen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Cleanport: bescherming tegen virussen en spam

Spam en ongewenste virussen zijn een grote irritatie. Cleanport E-mail Security biedt de oplossing. Cleanport is geen softwarematige oplossing, maar een managed service. Dit betekent dat het niet op uw PC of netwerk wordt geïnstalleerd, maar door middel van het omzetten van een MX-record op uw mailserver. Op deze manier wordt uw e-mail op veilige afstand van uw bedrijfsnetwerk gefilterd en gescand.

Andere mogelijkheden

Onze specialisten kunnen u uiteraard ook van dienst zijn bij het implementeren van Office toepassingen als Microsoft Small Business Server etc.

Kortom voor al uw bedrijfsmatige software-vragen kunt u bij onze specialisten terecht!