Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

Webwinkel software

Acadia bouwt gebruiksvriendelijke, snelle webwinkels

Door het gebruik van onze in eigen beheer ontwikkelde webwinkel software kunnen wij 100% flexibel uw webwinkel vormgeven, opbouwen en inrichten. Ervaring leert dat onze webwinkel software vele malen sneller, flexibeler en gebruiksvriendelijker is dan grote (open source) pakketten zoals Magento, WooCommerce, osCommerce en Virtuemart. Dit geldt overigens voor zowel de front als de backend.

High Performance, geen ballast

De verhoogde snelheid ten opzichte van de bekende bestaande pakketten is grotendeels verklaarbaar door efficiënte, schone code. Er worden geen onnodige plugins en script geladen die allemaal mee werken aan het vertragen van uw webwinkel. In de backend, het beheerderspaneel van uw webwinkel activeren wij slechts de opties die u nodig heeft om uw webwinkel te kunnen voorzien van, een ongelimiteerd aantal, producten en uw order afhandeling. Wilt u meer opties dan schakelen wij deze uiteraard in, maar alles wat u niet gebruikt activeren wij ook niet. Hierdoor houdt u veel meer het overzicht en kunt u veel sneller en efficiénter uw producten en orders beheren. De verhoogde gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker komt mede voort vanuit een heldere, transparante navigatie onder het motto less is more.

Wist u dat bijna 98% van de webwinkel bezoekers niets bestelt?

Een gemiddelde van maar liefst bijna 98% van de bezoekers verlaat een webwinkel weer zonder een bestelling te plaatsen. Dit betekent dus dat slechts 2% van de bezoekers daadwerkelijk een order plaatst. Wanneer wij u helpen dit percentage met 1% te verhogen, onder andere door middel van duidelijkere navigatie, minder klikken en een volledig unieke vormgeving die 100% gericht is op bestellen. Levert dit onmiddellijk rendement op in de vorm van omzetstijging.
Om het aantal bestellingen, de zogeheten conversie, te verhogen  zorgen wij er tevens voor dat het bestelproces zo eenvoudig mogelijk is en dat dit met een minimum aan handelingen afgerond kan worden. Tevens zorgen wij ervoor dat u in de bestel omgeving niet afgeleid wordt door, aanbiedingen, nieuwbrief inschrijvingen en bijvoorbeeld alternatieve producten. De focus moet liggen op het afronden van de bestelling.

Doe eens gek en denk NIET “out of the box”

Heel veel internetgebruikers zijn gewoonte dieren. Er zijn heel uitgebreide onderzoeken gedaan, onder andere door middel van eye tracking, naar logische opbouw van navigatie structuren voor websites en webwinkels. Wij volgen deze onderzoeken en maken daarmee vertrouwd aanvoelende “web omgevingen”.

Sommige migraties kunnen heel erg arbeidsintensief zijn

Inmiddels hebben wij diverse bedrijven geholpen met het migreren van hun webwinkel van bijvoorbeeld Magento naar de Acadia webwinkel software. In veel gevallen bent u met Acadia webwinkel software voordeliger geholpen dan wat het migreren van uw Magento webshop kost.

Download een PDF met 5 tips voor een gebruiksvriendelijke(re) webshop.

Neemt u gerust vrijblijvend via 078 – 6822 9899 contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderstaand een voorbeeld van een door Acadia gerealiseerde webwinkel

Acadia Webwinkel software - Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam

 

 

 

Gerealiseerde projecten