Webwinkel software

Acadia bouwt gebruiksvriendelijke, snelle webwinkels

Door het gebruik van onze in eigen beheer ontwikkelde webwinkel software kunnen wij 100% flexibel uw webwinkel vormgeven, opbouwen en inrichten. Ervaring leert dat onze webwinkel software vele malen sneller, flexibeler en gebruiksvriendelijker is dan grote (open source) pakketten zoals Magento, WooCommerce, osCommerce en Virtuemart. Dit geldt overigens voor zowel de front als de backend.

High Performance, geen ballast

De verhoogde snelheid ten opzichte van de bekende bestaande pakketten is grotendeels verklaarbaar door efficiënte, schone code. Er worden geen onnodige plugins en script geladen die allemaal mee werken aan het vertragen van uw webwinkel. In de backend, het beheerderspaneel van uw webwinkel, activeren wij slechts de opties die u nodig heeft om uw webwinkel te kunnen voorzien van een ongelimiteerd aantal producten en uw order afhandeling.

Wilt u meer opties dan schakelen wij deze uiteraard in, maar alles wat u niet gebruikt activeren wij ook niet. Hierdoor houdt u veel meer het overzicht en kunt u veel sneller en efficiénter uw producten en orders beheren. De verhoogde gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker komt mede voort vanuit een heldere, transparante navigatie onder het motto less is more.

 


Websites

Voor professioneel webdesign is Acadia uit Dordrecht UW ideale partner.


Software ontwikkeling

Wanneer u kiest voor maatwerk software van Acadia, kiest u voor kwaliteit.


Advies

Heeft u behoefte aan advies inzake uw (online) bedrijfsprocessen?


Zoekmachine optimalistatie

Zorg ervoor dat uw website organisch beter gevonden wordt.

Wist u dat bijna 98% van de webwinkel bezoekers niets bestelt?

Een gemiddelde van maar liefst bijna 98% van de bezoekers verlaat een webwinkel weer zonder een bestelling te plaatsen. Dit betekent dus dat slechts 2% van de bezoekers daadwerkelijk een order plaatst. Wanneer wij u helpen dit percentage met 1% te verhogen, onder andere door middel van duidelijkere navigatie, minder klikken en een volledig unieke vormgeving die 100% gericht is op bestellen. Levert dit onmiddellijk rendement op in de vorm van omzetstijging.
Om het aantal bestellingen, de zogeheten conversie, te verhogen zorgen wij er tevens voor dat het bestelproces zo eenvoudig mogelijk is en dat dit met een minimum aan handelingen afgerond kan worden. Tevens zorgen wij ervoor dat u in de bestel omgeving niet afgeleid wordt door, aanbiedingen, nieuwbrief inschrijvingen en bijvoorbeeld alternatieve producten. De focus moet liggen op het afronden van de bestelling

 

Tips voor een goede website
 1. Duidelijke boodschap
  Zorg ervoor dat de website een duidelijke boodschap heeft. Bezoekers moeten snel doorhebben wat voor website het is en wat het doel van de website is.
 2. Herkenbaarheid
 3. Uw digitale visitekaartje is een afspiegeling van uw product of dienst. Als u gebruikt maakt van een huisstijl, laat die dan terugkomen op uw website. Zo herkent de klant u.
 4. Duidelijke navigatie
  Een heldere navigatie is belangrijk. De bezoekers moeten niet te veel klikken om op de pagina van bestemming te komen (maximaal 3 niveaus diep). Zorg ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk is.
 5. Maak gebruik van leesbare teksten
 6. Een website heeft goede teksten nodig om de boodschap over te brengen. Maak de teksten echter niet te lang, de bezoeker zal deze dan sowieso niet lezen. Maak de teksten leesbaar door gebruik te maken van tussenkopjes en opsommingen.
 7. Bekijk de website in verschillende browsers
 8. Een website ziet er niet altijd in elke browser hetzelfde uit. Controleer daarom of de lay-out van uw website in elke browser goed wordt weergegeven. Zo voorkomt u dat mensen uw website niet goed kunnen bekijken.

Tips voor goede maatwerksoftware
 1. Kunt u nog efficiënter werken?
  Zorg er voor dat u regelmatig met een frisse objectieve blik naar uw bedrijfsprocessen kijkt. Meten is weten! Werkt u nog veel op papier of via spreadsheets?
 2. Acadia software sluit perfect aan op uw bedrijfsvoering
  Omdat wij samen met u uw bedrijfsprocessen inventariseren kunnen we de software zo efficiënt mogelijk maken. Alle regelmatig terugkerende werkzaamheden kunnen we voor u automatiseren. 
 3. Koppelen aan bestaande systemen
  De voor u geschreven software kan gekoppeld worden aan uw huidige mogelijk externe systemen. Door middel van API’s en feeds kunnen we de data uit de maatwerksoftware exporteren naar diverse ERP systemen.
 4. Maatwerk software van Acadia is gebruikersvriendelijk
  Omdat de software aansluit op uw organisatie zullen de handelingen direct vertrouwd aanvoelen. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud zijn hierbij van groot belang. Het is zaak om de software zo “eenvoudig” mogelijk te houden zodat u niet verdwaald in nodeloze opties.
 5. Uitbreiden met nieuwe functionaliteit
  Omdat de maatwerksoftware specifiek voor u ontwikkeld wordt kan deze op elk gewenst moment verder worden utgebreid. De software kan met uw organisatie mee groeien. 

Doe eens gek en denk NIET “out of the box”

Heel veel internetgebruikers zijn gewoonte dieren. Daarom is het belangrijk om aan bepaalde verwachtingspatronen te voldoen. Hou de navigatie logisch en "traditioneel". Er zijn heel uitgebreide onderzoeken gedaan, onder andere door middel van eye tracking, naar logische opbouw van navigatie structuren voor websites en webwinkels. Wij volgen deze onderzoeken en maken daarmee vertrouwd aanvoelende “web omgevingen”.

Gerealiseerde Webshops

Voor meer voorbeelden kunt u ons portfolio bekijken.

Denkt u er over om een nieuwe webwinkel te beginnen? Neem contact met ons op :