Volg Acadia op TwitterLike Acadia op FacebookConnect met Acadia op LinkedIn
Beter gevonden worden in Google? Acadia regelt het voor u!

Content management systeem

U heeft een website, maar wilt deze ook graag zelf kunnen bijhouden. Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing: het Acadia Content Management Systeem, ook wel ACMS genoemd. Met dit systeem kunt u makkelijk en snel uw website bijhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwe pagina’s aanmaken, foto’s toevoegen, nieuwsberichten plaatsen en nog veel meer.

ACMS: een content management systeem dat gebruikersvriendelijk is

Het is belangrijk dat een content management systeem gebruikersvriendelijk is. Iedereen moet het snel onder de knie hebben, zonder dat er eerst een lange cursus gevolgd hoeft te worden. Met het ACMS is dit allemaal niet nodig. Wij hebben ons content management systeem zo opgebouwd dat u na een korte instructie uw website zelf kunt onderhouden. Wij hebben geen onnodige opties verwerkt in ons CMS, hierdoor blijft het ACMS heel overzichtelijk.

Enkele functies van het ACMS

Het Acadia Content Management Systeem kan zo uitgebreid gemaakt worden als u wenst. Enkele van de functionaliteiten die ons ACMS bevat zijn:

  • Paginabeheer: U kunt binnen enkele klikken pagina’s toevoegen, verwijderen en wijzigen.
  • Menubeheer: U kunt binnen enkele klikken menu items toevoegen, wijzigen en verwijderen.
  • Kalenderfunctie: Met de kalenderfunctie kunt u makkelijk afspraken of reserveringen inplannen. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld een verhuurbedrijf heeft.
  • Gastenboek: U wilt uw gasten iets laten schrijven over bijvoorbeeld uw restaurant of product? Dat kan! Met het gastenboek op uw site kunnen klanten een mooie referentie schrijven.

U leest het, de mogelijkheden zijn eindeloos met ons content management systeem. Indien u functionaliteit op maat voor het CMS wilt hebben dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen specifieke maatwerk modules voor uw bedrijf  toevoegen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het ACMS en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het digitale contactformulier in te vullen of door te bellen naar 078 – 622 98 99. U kunt ons ook per e-mail bereiken op info@acadia.nl.

Wilt u weten wat een ACMS kost voor uw website?

Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Naast het leveren van ons eigen content management systeem kunnen we u ook helpen met onder andere maatwerk software en zoekmachine optimalisatie.

 

 

 

Gerealiseerde projecten